Wild Alpaca

Alpakanvilla vs. muut kuidut
• Teemu Kissa

Alpakanvilla vs. muut kuidut

Alpakanvillavaatteiden hankinta voi tuntua suurelta sijoitukselta, mutta laatu ja kestävyys tekevät niistä hintansa arvoisia. Tämä artikkeli vertailee alpakanvillan ominaisuuksia muihin luonnonkuituihin, kuten puuvillaan, pellavaan, silkkiin sekä muihin villoihin, erityisesti merinovillaan ja kashmiriin. Lue, miksi alpakanvilla erottuu edukseen ympäristöystävällisyyden, pitkäikäisyyden ja käyttömukavuuden ansiosta, tarjoten lämpöä, pehmeyttä ja vähäistä huoltotarvetta vaativillekin käyttäjille.

Alpakkasukat – Paras valinta vaellukselle, retkeilyyn ja urheiluun 🦙
• Teemu Kissa

Alpakkasukat – Paras valinta vaellukselle, retkeilyyn ja urheiluun 🦙

Alpakkasukat ovat vaeltajien ja ulkoilijoiden salainen ase – niiden hengittävyys, antibakteerisuus ja kosteudensiirto-ominaisuudet tekevät niistä ylivoimaiset verrattuna tavallisiin sukkiin. Valmistettu erityisestä PolyAlpaca-langasta, Wølmark Finlandin alpakkasukat tarjoavat kestävyyttä ja mukavuutta vaativimpiinkin ulkoiluseikkailuihin. Olitpa sitten vaelluksella, hiihtämässä tai juoksulenkillä, alpakkasukat pitävät jalkasi kuivina, lämpiminä ja raikkaina koko päivän.

Alpakanvillapaita: Täydellinen Valinta Vaeltajalle 🦙🏔️
• Teemu Kissa

Alpakanvillapaita: Täydellinen Valinta Vaeltajalle 🦙🏔️

Alpakanvillapaita on vaeltajan unelma: kevyt, hengittävä ja pehmeä ilman kutinaa. Sen sileä kuiturakenne ja luonnollinen kyky säädellä lämpöä tekevät siitä täydellisen kumppanin ympärivuotiseen ulkoiluun. Unohda tavallisten villapaitojen aiheuttama ihoärsytys – alpakanvilla pitää sinut lämpimänä ja mukavana kaikissa sääolosuhteissa.

Lue lisää blogistamme.

Alpakanvilla haastaa merinon: Miksi alpakanvilla on retkeilijän ykkösvalinta?
• Teemu Kissa

Alpaca wool challenges merino: Why is Alpaca wool the number one choice for hikers?

Merino wool is often called nature's own super fiber, but few people know that the properties of alpaca wool cover those of merino in time. Would you hike a total...

Feelmax Kuuva Trek2 -paljasjalkakengät retkeilijä kalliollapohja
• Teemu Pinomäki

5 Reasons Why You Should Get Barefoot Shoes

Barefoot shoes have grown in popularity tremendously in recent years, and are marketed to cure everything from headaches to joint pain. Where does the hype come from and why you should be interested in these minimalist footwear too. Here are 5 undeniable reasons!