Asiakkaiden Arvostelut

Based on 24 reviews
75%
(18)
25%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Pehmeä

Ihanan pehmeä ja miellyttävä päällä ja mukavan lämmin.

Pipo ja kaulahuivi

Ostin yhden MØFFE-kaulahuivin ja kaksi SKUTSI-pipoa. Itselle ja vaimolle. Vaimon palaute tuotteista oli 10+: "ihanat värit, erittäin hyvät tuntuiset päällä, ei kutia." Omalta osalta piposta sama palaute.

Kauppa toimi moitteettomasti, toimitukset samoin.

Ja mitä perehdyin alpakkaan materiaalina, niin sehän näyttää ominaisuuksiltaan hakkaavan muut villat, mm. kashmirin.

Tästä tuli mun vakkarikauppa.

Nää on parhaat mammailu lapaset

Pihalle on lasten kanssa mentävä säällä kuin säällä. Täällä susirajalla pakkanen ei säästä kenekään sormia. Tutustuin ja ostin lapaset itselleni talvella 21-22 ja en ole katunut. Oli mukavaa vahtia toppahaalari pingviinejä, kun itsekin pysyi lämpimänä. Vasta yli -29 asteessa nää tarvitsi sormikkaat alle. Kestävät ja pehmoiset tärkeille käsille. Ihan parhaat.

Lempparipipo

Hyvä pipo, pysyy napakkana ja siistinä, vaikka ollut paljon käytössä. Lämmin myös, olen käyttänyt pakkasella -5-30 asteessa, ja pitänyt pään lämpimänä oikein hyvin. Pysyy myös päässä erilaisissa aktiviteeteissa eikä putoa päästä. Ei kutita. Pysyy varmasti pitkään käytössä, suosittelen 5/5! ⭐️

Koko toimi taaperollekin

Ostin tämän oikeastaan mustan värin vuoksi itselleni, mutta loppujen lopuksi malli ei vain tuntunut sopivan omaan tyyliini. Sen sijaan parivuotiaalle lapselleni se sopi hyvin käyttöön, koska ei ollut perinteinen korvat peittävä malli aikuiselle. Varmasti lämmin ja mukava :)

Täydellinen vihreä sävy

Täydellinen vihreän sävy ja lämmin kuin mikä. Ei pelasta huonoa hiuspäivää, koska liian lämmin sisällä pidettäväksi (ainakin mun hiusten kanssa), mutta pelastaa tuulessa ja tuiskussa pihalla. Ei moitteen sanaa.

Tyylikkäät ja mukavat

Tilasin maantienharmaat sormikkaat, ne menevät hyvin yhteen beigen Skutsi-pipon kanssa. Sormikkaat ovat ranteen kohdalta sopivan napakat ja muutenkin laadukkaat. Lämpimät ihan itsekseenkin mutta superkylmällä kelillä voi sujauttaa toisten hanskojen alle. Sormikkaissa on myös nahkainen logo messissä 👍🏼

Sirompiin käsiin suosittelisin S-kokoa, se olisi itsellenikin ollut todennäköisesti M-kokoa parempi valinta vaikka ei kovin pienet kädet olekaan 😁 Kokotaulukkoon voisi lisätä esimerkiksi sormikkaan leveyden kokovalintaa helpottamaan.

Varsin hyvät sormikkaat useampaan vuodenaikaan!

Taatusti lämmin!

Tässä pipossa pysyy pää taatusti lämpimänä kovemmillakin pakkasilla. Neulos on sopivan napakka eikä pipo ole löystynyt käytössä. Hyvä värivalikoima, tyylikäs nahkalogo. Kovemmissa lumitöissä tulee vähän hiki hattuun, mutta ei yhtä paljon kuin muissa pipoissa.

Myös äidilläni on Skutsi, ja kehui että ei kutita vaikka aina muuten etenkin villapipot ärsyttävät otsan ihoa.

Vahva suositus trendikkäälle Skutsille! 🌲💚

Lämpimät sormet

5 tähteä olisi saanut jos näissäkin olisi nahkainen logomerkki kiinni. Sain sormikkaat lahjana ja ellei olisi kerrottu mistä kaupasta oli ostettu, en olisi sitä sormikkaista nähnyt. Sormikkaat olivat hyvät kädessä ja yllättävän lämpimät, vaikka ei kovin paksut olekaan.

Lämmin

Mukavan pehmoinen, todella lämmin. Sopivan kokoinen. Pysyy hyvin korvien päällä, ei pääse pakkanen puremaan korvanipukoita.

Kauluri is back ❤️

Maailman käytännöllisin ja kaunis tekele Tampereelta. Voittaa huivin 10-0. Oispa taas pulkkamäessä eskarissa😁 Vähän räkää poskella ja kuuma mehu odottamassa sisällä. Hieno kauluri mäkeen, metsään tai vaikka arktisille treffeille. Jatkoon❤️

Tosi hyvä

On kyllä hyvä kauluri. Tälläsiä ei löydä ja vaikka oli vähän hintava, niin ehdottomasti hintansa väärti

Kiva merimiespipo

Tuote oli juurikin mitä odotin. Ei valittamista. Lisää värivaihtoehtoja vois olla tälle, niiku harmaa tai beigee?

Suosittelen!

Kotoa löytyy jo useampi kappale tuubihuiveja, joita tullut kerättyä eri merkeiltä vuosien aikana. Tämä kuitenkin ehdottomasti laadukkaimman oloinen verrattuna muihin eri merkkien vaihtoehtoihin. Tuntuu pehmeältä ja kevyeltä päällä :)!
Iso lämmin suositus!

Mun uusi lempparivillis

Harmaasta alpakkavilliksestä tuli ensi käyttökerrasta lähtien mun lempivillapaitani, jo tuntuma, kun vedin paidan pussista oli ihan erilainen kuin minkään aikaisemman villapaidan, lempeä, tiivis ja ylellinen. Päällä villapaita ei oikeastaan tunnu villapaidalta, vaan joltain paremmalta; alpakkaiselta, siltä, että olosuhteista riippumatta tähän vaatteeseen voi luottaa ja se on mittasuhteiltaakin juuri oikeanlainen, antaaliikkumiselle tilaa. Hyvin vahva suositus🤩

justhyvä!

Metsänvihree oli kyl tyylikkään näkönen kädessä ja muutenki tuntu materiaali hyvält. sen verran hyvä et jakso kirjottaa arvioo

laadukasta

Tuote ei tuottanut pettymystä vaan päinvastoin. Hyvän tuntuinen päässä ja sopivan kokoinen. Plussaa, että löytyy hyvä värivalikoima!

Mössa is da bomb!

Itse suurena pipojen ystävänä voin suositella lämpimästi! Istuu mukavasti päähän ja on lämmin, ei kuitenkaan hiosta vaan hengittää hyvin ja ei haittaa vaikka pipo pysyy päässä koko päivän! Mahtavaa että on tullut myös uusia pipoja valikoimaan!

Mössa

Ensimmäinen ostos Wolmarkilta, pipo ehdoton suosikki urheiluun ja vaelluksille. Ei saa haisemaan hieltä kun muistaa tuulettaa.

Hurma

Villapaitojen aatelia, lämmin ja erittäin mukava päällä, sopii myös Daifan kanssa kerrospukeutumiseen.

Daifa

Todella monikäyttöinen, hengittävä ja tyylikäs paita metsään ja toimistoon 👌

Lämmin pipa!

Lämmin ja sopivan ohut esim laskettelukypärän alle

Täydellinen paita lasketteluun!

Hengittää ja lämmittää, mutta ei ole liian kuuma.

Yksinkertaisesti paras villapaita

Tämän ostettuani huomasin aika nopeasti, etten enää käyttänyt muita villapaitojani. Täydellinen vaelluksilla: on lämmin, mutta hengittää. Ei ala haisemaan hieltä sitten millään, vaikka kuinka urheilisi tämä päällä.