Mies riippumatossa kallion päällä järvinäkymällä päässään Ursus-pipo ja päällä Hurma-villapaita

Miksi valita Wølmark?

Wølmark Finland on alpakan villasta retkeilyvaatteita valmistava vaatemerkki. Olemme suomalainen, tuotteemme ovat suunniteltu Suomessa ja suurin osa myös valmistetaan Suomessa.

Suunnittelemme tuotteet retkeilijälle, vaeltajalle ja luonnossa liikkuvalle ihmiselle. Valjastamme alpakan villan huippu ominaisuudet luonnossa liikkuvia varten.

Mies katsoo vuoristoon päin päällään alpakan villasta valmistetut Ursus-pipo, Pilvi-tumput ja Hurma-villapaita

Inspiraationa alpakat ja Suomen luonto

Alpakoiden kotivaltakunnassa, Perussa Andien vuoristossa, lämpötila heittelee dramaattisesti päivittäin. Siksi alpakat ovat vuosituhansien saatossa kehittäneet itselleen mitä mahtavimman kuidun peitteekseen. Kuidun rakenteen ansiosta alpakat voivat elää ja laiduntaa vapaana Andien vuoristossa ja nauttia lämpimistä päivistä sekä kylmistä öistä. Ilman kuumuuden tuskaa tai kylmyyden kärsimystä.

Suomessa on totuttu siihen, että keskikesän juhlan aikaan, juhannus-viikonloppuna voi käydä läpi neljä vuoden aikaa. Me jurot, mutta lempeät suomalaiset tiedämme miltä tuntuu kevät aamuna palella ja iltapäivällä hikoilla kävellessä, koska se pukeutuminen on välillä niin perkeleen vaikeata.

mies makaa paljaalla kalliolla keskellä järven jäätä ottaen aurinkoa

Alpakan villa neljään vuoden aikaan

Alpakan villan kuiturakenne on ontto. Tämä tekee alpakan villasta muihin villoihin verraten ylivertaisen materiaalin. Kuiturakenteen ansiosta alpakan villa siirtää aktiivisesti kosteutta ulospäin, säätelee aktiivisesti lämpötilaa ja on kevyt sekä miellyttävä päällä.

Alpakan villa on myös antibakteerinen materiaali, joten hoito on vähän turhan helppoa. Tuulettamalla saat hajut ja bakteerit hävitettyä tuotteesta pois vaivatta.

Alpakan villan kuindun pinta on sileämpi ja tasaisempi muihin villoihin verrattuna. Tämä säästää käyttäjän ihoa kutiamiselta ja pistelyltä. Alpakan villaa voi käyttää myös villa-allergiasta kärsivät, koska alpakan villa ei sisällä lanoliinia.

Alpakka eläimenä käyttää ympäristöään hyvin vähän. Alpakka ei revi ruohoa juurineen maasta, eikä alpakalla ole kovia kavioita, jotka tuhoaisivat maaperää.

Käyttämämme alpakan villa on sertifioitu OEKO-Tex 100, GOTS ja Fair Trade sertifikaateilla, joilla taataan vastuullinen, eettinen ja turvallinen materiaali aina farmarilta asiakkaalle. Muut käyttämämme materiaalit ovat luonnonmukaisia materiaaleja, kuten aito nahka. Mikäli emme tähän pysty, niin käytämme aina kierrätettyjä materiaaleja aina pesulappujen satiinipolyesterista paperilappuihin asti.

Kiinnostaako alpakan villa enemmänkin?

Löydät tarkkoja kuvauksia alpakan villa ominaisuuksista linkin kautta.

Ajaton tyyli retkeilyyn

Meille tärkeintä retkeilyssä on vaatteiden ja varusteiden suorituskyky. Siksi tuomme ajatonta ja pitkäikäistä muotoilua tuotteisiimme. Haluamme retkeilijöille mukavimmat vaellukset ja kokemukset, siksi vaatteet eivät saa haitata polkujen tallaamista.

Kuitenkin halusimme laventaa näkemystä suomalaisesta design ajattelusta hieman leveämmälle ja tuoda useita värivaihtoehtoja mallistoomme. Tämä antaa teille arvon retkeilijät päättää omasta seikkailutyylistänne.

Tämän sukupolven retkeilijät valitsevat alpakan villan

Retkeilijän varusteet pitävät olla monikäyttöisiä, kestäviä ja laadukkaita. Siksi valjastimme alpakan villan, suomalaisen monikäyttöisen muotoilun ja vastuullisuuden yhteen. Retkeilijöitä varten.

Nappaa oma alpakan villa tuotteesi

100% alpakan villaa | Suomessa suunniteltu ja valmistettu | Ajaton tyyli
HELLE - Alpakan villa kevytsukka
HELLE - Alpakan villa kevytsukka
Hinta
$16.18$43.34
ALE
Skutsi Alpakan villa pipo oranssi naisella
SKUTSI – 100% Alpakan Villa Sailor Pipo
Myyntihinta
$65.06
Normaalihinta
$75.92
ALE
PULU - 100% Alpakan Villa Kynsikkäät
PULU - 100% Alpakan Villa Kynsikkäät
Myyntihinta
$32.48
Normaalihinta
$37.91
Mehtä alpakan villa kauluri metsänvihreä naisella
MEHTÄ – 100% Alpakan Villa Kauluri
Hinta
$75.92
ALE
Ursus alpakan villa pipo navy sininen naisella
URSUS – Perinteinen 100% Alpakan Villa Pipo Poistuvat Värit
Myyntihinta
$32.57
Normaalihinta
$65.06
HALLA – 100% Alpakan Villa Panta
HALLA – 100% Alpakan Villa Panta
Hinta
$54.20