Kaksi miestä retkellä metsässä alpakan villa tuotteet päällään.

Tämän sukupolven vaeltajat valitsevat alpakan villan

Wølmark Finland

Harva yritys saa alkunsa siitä, että suomalainen seikkailija Perun Andeilla pilkkoo puita, leikkaa sormensa poikki ja painuu Suomeen solmimaan sormea kiinni käteen. Wølmark Finlandin seikkailu alkoi kuitenkin juuri tuosta tapahtumasta ja on jatkunut Tampereella vuodesta 2019.

nainen kalliolla skutsi ja daifa päällä
nainen kalliolla skutsi ja daifa päällä

nauti luonnosta

Wølmark on retkeilyvaatteiden yritys vaeltajille, joka on sitoutunut innostamaan ihmisiä nauttimaan luonnosta ja haastamaan itsensä uusille huipuille. Puemme vaeltajat laadukkaalla ja monikäyttöisellä alpakan villalla, joka kestää kulutusta ja aikaa. 

mies retkellä skutsi ja daifa päällä
mies retkellä skutsi ja daifa päällä

WØLMARK ON SEIKKAILIJAN YKKÖSVAIHTOEHTO

Luomme tuotteita, jotka ovat suunniteltu seikkailuihin luonnossa, luonnon mukaisella materiaalilla. Alpakan villa on ominaisuuksiltaan ylivertainen retkeilijöille ja haluamme kailottaa tätä joka kodalla ja kalliolla.

Tavoitteenamme on tuoda alpakan villa osaksi retkeilijän pysyvää valikoimaa ja tehdä selväksi, että merinovilla on lampaille!

arvot

mies laavulla skutsi ja daifa päällä

luonto

Uskomme että suomalaisten onnellisuus kumpuaa suhteesta luontoon ja luonto onkin iso osa Wølmarkia. Tuotteemme tulevat luonnosta ja on tarkoitettu nautittavaksi luonnossa. Skutsi päähän ja mehtään!
nainen vuorella seikkailemassa

seikkailu

Wølmark on seikkailu. Wølmark on syntynyt seikkailusta ja kehittyy seikkailuista. Oli keli sitten syksyinen loska tai loska juhannuksena, seikkailut ovat niitä, jotka kasvattavat meitä.
kaksi alpakkaa andeilla

alpakka

Alpakan villa luo parhaimmat ominaisuudet vaeltajan vaatteelle. Itse alpakan villan ominaisuudet ovat suurimpia arvoja koko toiminnassamme.