Kaikilla Tuotteilla 10 Vuoden Takuu

Wølmark Takuu

Haluamme luoda muutosta vaatteiden kestävyydessä. Siksi kaikilla Wølmark tuotteilla on 10 vuoden takuu!


Olemme suunnitelleet tuotteemme mahdollisimman pitkäikäisiksi, niin materiaalin, muotoilun kuin valmistuksen suhteen. Uskomme tuottajan vastuuseen ja haluamme osoittaa, että luotamme oman tuotteemme pitkäikäisyyteen. Siksi tarjoamme kaikille tuotteillemme 10 vuoden takuun, joka kattaa kaikki valmistusvirheet. Tämä tarkoittaa sitä, että korjaamme kaikki rikkoutuneet tai revenneet saumat riippumatta siitä, kuinka sauma on rikkoutunut. 

Takuumme ei kata materiaalin normaalia kulumista tai hankaumia. Takuu ei myöskään kata väärin huollettua tuotetta, joka on esimerkiksi pesty liian korkeassa lämpötilassa ja kutistunut. Tuotteemme takuu kattaa ainoastaan ensimmäisen omistajan. Kun olet ostanut tuotteesi rekisteröi se tällä lomakkeella (huom., täytä vain ensimmäinen sivu!)

Miten saan vaatteeni huoltoon


Jos tuotteestasi on sattunut ratkeamaan sauma, voit täyttää tämän lomakkeen. (Huom., täytä vain lomakkeen ensimmäinen sivu!)

Palauta täytetty lomake sähköpostiosoitteeseen petteri@wolmark.fi ja lisää sähköpostiin liitteeksi ostoksen kuitti. Tämän jälkeen voit postittaa tai toimittaa tuotteen meille korjattavaksi alla löytyvin yhteystiedoin. Huomioithan, että postin lähetysmaksu tulee maksaa itse. 


Wølmark Finland Oy
Åkerlundinkatu 8
33100, Tampere

Aukioloajat
ma-pe 09:00-17:00