Wølmark Takuu

Haluamme luoda muutosta vaatteiden kestävyydessä. Siksi kaikilla Wølmark tuotteilla on 10 vuoden takuu!


Olemme suunnitelleet tuotteemme mahdollisimman pitkäikäisiksi, niin materiaalin, muotoilun kuin valmistuksen suhteen. Uskomme tuottajan vastuuseen ja haluamme osoittaa, että luotamme oman tuotteemme pitkäikäisyyteen. Siksi tarjoamme kaikille tuotteillemme 10 vuoden takuun, joka kattaa kaikki valmistusvirheet. Tämä tarkoittaa sitä, että korjaamme kaikki rikkoutuneet tai revenneet saumat riippumatta siitä, kuinka sauma on rikkoutunut. 

Mitä takuumme ei kata:

  • Normaalia materiaalin kulumista tai hankaumia
  • väärin huollettuja tuotteita
  • ei toista omistajaa, vain ensimmäisen omistajan

Takuuseemme ei myöskään kuulu seuraavat tuotteet:

  • Sormikkaat, kynsikkäät tai tumput

Takuumme ei kata materiaalin normaalia kulumista tai hankaumia. Takuu ei myöskään kata väärin huollettua tuotetta, joka on esimerkiksi pesty liian korkeassa lämpötilassa ja kutistunut. Tuotteemme takuu kattaa ainoastaan ensimmäisen omistajan. Kun olet ostanut tuotteesi rekisteröi se täyttämällä kentät:

 

  

Miten saan vaatteeni huoltoon?

Jos tuotteestasi on sattunut ratkeamaan sauma, voit täyttää tämän lomakkeen. (Huom. täytä vain ensimmäinen osio lomakkeesta.)

Palauta täytetty lomake sähköpostiosoitteeseen petteri@wolmark.fi ja lisää sähköpostiin liitteeksi ostoksen kuitti. Tämän jälkeen voit postittaa tai toimittaa tuotteen meille korjattavaksi alla löytyvin yhteystiedoin. Huomioithan, että postin lähetysmaksu tulee maksaa itse. 


Wølmark Finland Oy
Åkerlundinkatu 8
33100, Tampere

Aukioloajat
ma-pe 09:00-17:00