Tarina 2.0

Alpakan villa tarina Wølmark Finland

 
Harva yritys saa alkunsa siitä, että suomalainen seikkailija Perun Andeilla pilkkoo puita, leikkaa sormensa poikki ja painuu Suomeen solmimaan sormea kiinni käteen. Wølmark Finlandin tarina alkoi kuitenkin juuri tuosta tapahtumasta. Teemulla pyöri tapaturman jäljiltä mielessä vain Andit, alpakat ja villapaidat – jumalauta mikä yritysidea!
Suomessa tuopin äärellä ideasta kuuli myös Teemun frendi Petteri, joka innostui heti ideasta. Hetken päästä alkoi rakentumaan brändi, joka tuottaa pitkäikäisiä ja kestäviä villavaatteita seikkailijoille. Menon kasvaessa myös tiimin täytyi kasvaa, joten mukaan hyppäsi vielä kolmas perustaja Georgios hoitamaan markkinointia. Tämä seikkailu on vasta alkanut.
   

Frendikäs tyyli seikkailuille

Wølmarkin tuotteilla teet seikkailuista vieläkin parempia. Haluamme pukea seikkailijat lämpimästi, ajattoman tyylikkäästi ja vastuullisesti. Tuotteiden pitää kestää kulutusta ja aikaa. Siksi valitsimme alpakan villan materiaaliksi, suomalaisen tuotannon ja tarjoamme 10 vuoden takuun vaatteille.

   

Alpakka luomassa seikkailuja ihmisten ja luonnon välille

Wølmarkin tarkoituksena on tuoda ihmiset ja luonto lähemmäksi toisiaan. Tuottamalla pitkäikäisiä, laadukkaita ja ajattomia vaatteita maailman parhaasta materiaalista, alpakan villasta. Tehtävämme on tuoda seikkailijoille tuotteita, jotka auttavat muuttamaan nopean kuluttamisen luonnonmukaisen tyylin rakentamiseen. Ja tehdään se pilke silmäkulmassa, perkele!
  

Wølmark on retkeilijän ykkösvaihtoehto

Luomme tuotteita, jotka ovat suunniteltu seikkailuihin luonnossa, luonnon mukaisella materiaalilla. Alpakan villa on ominaisuuksiltaan ylivertainen retkeilijöille ja haluamme kailottaa tätä joka kodalla ja kalliolla. Tavoitteenamme on tuoda alpakan villa osaksi retkeilijän pysyvää valikoimaa ja tehdä selväksi, että merinovilla on lampaille!

   

Arvot

Luonto

Uskomme että suomalaisten onnellisuus kumpuaa suhteesta luontoon ja luonto onkin iso osa Wølmarkia. Tuotteemme tulevat luonnosta ja on tarkoitettu nautittavaksi luonnossa. Skutsi päähän ja mehtään!

Seikkailu

Wølmark on seikkailu. Wølmark on syntynyt seikkailusta ja kehittyy seikkailuista. Oli keli sitten syksyinen loska tai loska juhannuksena, seikkailut ovat niitä, jotka kasvattavat meitä.

Alpakka