Tarina

 alpakan villa tiimi

 
Harva yritys saa alkunsa siitä, että suomalainen seikkailija Perun Andeilla pilkkoo puita, lähes leikkaa sormensa poikki ja painuu Suomeen parantelemaan sitä. Wølmark Finlandin tarina alkoi kuitenkin juuri tuosta tapahtumasta. Teemulla pyöri tapaturman jäljiltä mielessä vain Andit, alpakat ja villapaidat – jumalauta mikä yritysidea!
Suomessa tuopin äärellä ideasta kuuli myös Teemun frendi Petteri, joka innostui heti ideasta. Hetken päästä alkoi rakentumaan brändi, joka tuottaa pitkäikäisiä ja kestäviä villavaatteita seikkailijoille. Tämä seikkailu on vasta alkanut.
   

Frendikäs tyyli seikkailuille

Seikkailu on henkilökohtainen asia jokaiselle. Seikkailun voi kokea pienissä hetkissä puistossa kävelemällä tai suuremmissa puserruksissa, kuten vuoren päälle kiivettäessä. Seikkailuun toiset lähtevät yhdessä ystävän kanssa tai yksin omien ajatustensa seurana. Kuitenkin kaikki me janoamme kokemuksia. Miten sä määrittelet omat seikkailusi?
 
Seikkailut voivat olla mielettömän rentoja ja letkeitä tai sitten järjettömän raskaita. Niin sanotusti vaikeuksien kautta voittoon. Me haluamme luvata, että Wølmarkin tuotteilla teet seikkailuista vieläkin parempia. Haluamme pukea seikkailijat lämpimästi, ajattoman tyylikkäästi ja vastuullisesti.
Haluamme vaatteiden olevan ystävä seikkailuissamme.

   

Luomassa harmonista ystävyyttä maan ja ihmisten välille vaatteilla

Wølmarkin tarkoituksena on tuoda ihmiset ja maapalloa lähemmäksi toisiaan. Tuottamalla pitkäikäisiä, laadukkaita ja ajattomia vaatteita sekä asusteita maailman parhaimmista materiaaleista, uskomme saavuttavamme sen. Tuotteen koko elinikä tulee olla mahdollisimman pitkä sekä uudelleen käytettävä saavuttaaksemme tarkoituksen. Haluamme olla muuttamassa ihmisten ajatusta nopeasta kuluttamisesta oman pitkäaikaisen tyylin rakentamiseen. Ja tehdä se pilke silmäkulmassa.
  

Luoda tuotteita, jotka heijastaa seikkailijan iloa

Haluamme tuotteidemme muistuttavan ihmisiä siitä mikä on tärkeää elämässä. Meille se on pienet ilon hetket elämässä, jotka tekevät elämästä seikkailun. Tämä ilo voi syntyä henkilökohtaisesta onnistumisesta, ystävien kanssa hengailusta tai vaikka lempi leffaa katsellessa. Jokainen on oman elämänsä seikkailija.

Elämä ei ole aina helppoa, mutta jokainen hetki voi olla merkityksellinen. Kun ihmiset ajattelevat Wølmarkia, haluamme sen muistuttavan hetken tärkeydestä. Hetkestä, jolloin voit hymyillä ja kokea seikkailijan iloa.

   

Arvot

Luonto

Arvostetaan ja vaalitaan luontoa sekä suojellaan luontoa. Luonto on iso osa meille brändinä ja henkilöinä. Mistä luulette joidenkin tuotteiden nimien tulevan?    

Vastuu

Meillä yrittäjinä ja brändinä on vastuu meidän tuotteista ja koko tuotantoketjusta aina alpakka farmarista tuotteen käyttäjään. Meille on helppoa kertoa kaikki huolet ja murheet.

Vapaus

Vapaus on meille erittäin tärkeä arvo. Haluamme, että jokainen on vapaa ilmaisemaan itseään juuri sillä tavalla mitä hän itse kokee olevansa. Me olemme yrittäjiä ja haluamme tällä tavalla ilmaista itseämme. Olemme myös seikkailijoita ja haluamme kutsua sinut mukaan seikkailuumme.