Customer Reviews

Based on 101 reviews
74%
(75)
19%
(19)
4%
(4)
2%
(2)
1%
(1)

URSUS – Perinteinen 100% Alpakan Villa Pipo Poistuvat Värit

Vaikuttaa hyvältä

Tilasin vasta ajankohtana, jolloin pipo on jo keliin liian lämmin. Finsulta vaikuttaa, mutta minun isoon päähäni olisi saanut olla napsun isompi ympärysmitta. Ehkä siitä muotoutuu sopivaksi.

Peruspipo

Hyvä peruspipo, hiukan liian napakka omaan makuun. Ehkä käytössä vielä venähtää hieman.

URSUS PIPO

Mukavan tuntuinen ,lämmin mutta ei hikinen.

Panta oli liian suuri

Harmikseni panta venähti jo ensimmäisessä käytössä niin paljon, että valuu silmille. Ei siis vastaa ilmoitettua kokoa.

HILLA – 100% Alpakan Villa Panta

Very good

Feels very high quality and luxurious and looks good

Mukava

Erittäin mukava pipo, joka pehmenee käytön myötä.
Saa pidettyä rennosti ja tiukemmin.

Pipo

Ihan ok. Odotin pehmeämpää materiaalia

Kynsikkäät

Mukavat ja laadukkaat kynsikkäät

DAIFA poolopusero

Ehdottomasti mukavin koskaan pukemani poolopaita. Alle viikon pienoisen kutittelun jälkeen tuntuu ja näyttää hyvältä, että ajattomalta sekä elää olosuhteita mukaillen. Erityismaininta ryhdikkäästä kauluksesta. Jokaisen tyylitajuisen ehdoton hankinta.

Laadukas tuote!

Todella laadukkaan tuntuinen pipo, joka lämmittää mukavasti pakkasella mutta ei toisaalta ole liian kuuma esim. suojasäällä.
Perinteisessä villapipossa ja merinovillapipossa pääni tuntuu paahtuvan välillä aivan liikaa: Tässä Alpakan villaisessa pipossa on ollut oikein mukava liikkua vähän lämpimälläkin kelillä. Pipo aiheutti pientä kutinaa ensimmäisillä käyttökerroilla, mutta parin käyttökerran jälkeen tuota vaivaa ei enää ole ollut: ilmeisesti materiaali pehmenee ja mukavoituu käytössä. Suosittelen!

Kiitettävä

Ihanan pehmeää villaa

Lämmin ja tyylikäs pipo

Pipo on lämmin, tyylikäs ja pehmeä. Alussa karvat hieman pistelivät, mutta lyhyen käytön myötä pistely hävisi. Ei villasta samalla tavalla kuin merinovillaiset pipot.

I
TAIVAL - 100% Alpakan Villa Sormikkaat
Ilona Mali
Hyvät, mutta väljää kokoa

Mukavat, tyylikkäät ja sopivan lämpöiset sormikkaat. Ostin pienemmän koon, mutta silti tavanomaiseen naisen käteen sormikkaat ovat turhan kookkaat...

Just a few centimeters from 5 stars

Good quality knit of the nice alpaca fabric. It´s a tube that´s closed in both ends and tuck in half, making it a two layer beanie. The ends are not sewn together. With the fold, you get four layers covering the ears. I would have liked it to be about 3-4cm longer to make the fold a little bit bigger and cover a larger part of the head. But that´s no deal breaker, I would recommend this beanie to anyone.

Tosi mukava paita

Istuu tosi hyvin/leikkaus on hyvä. Ei kutittanut ainakaan minua uutenakaan. Kaulus on harvinaisen hyvin suunniteltu, mitä ei voi sanoa kaikista pooloista.
Tykkään ja suosittelen!

Kauluri

Tilasin pojilleni Mehtä kaulurit ja ovat tyytyväisiä,kovassa käytössä ovat
Kiitos

Alpakanvillakauluri

Mehtä-kaulurissa on erittäin hyvä muotoilu ja kaunis meleerattu vihreä väri. Kaulus on kunnolla pitkä ja napakka. Suojaahyvin myös miehustaa. Villa ei kutita eikä tee hiuksia sähköiseksi. Oiva ostos joka kestää ainakin vuosikymmenen!

Metsänvihreä kauluri

On niin mukavan lämmin että melkein pidän sitä yölläkin😅

PILVI - 100% Alpakan Villa Tumput

Hyvä pipo

Onse hyvä pipo. Kutitti päätä ensimmäiset 3 vkoa . Ei oikeastaan sen jälkee oo kutittanu päätä enää.+ on melko lämminki viä.

Alpakan villa pitkä tuubihuivi

Täydellinen tuote. Todella lämmin ja miellyttävä.

Pipo

Vähän liian tiukka

Alpakan Villa Muhkea Pipo SYSSY - IHANA PIPO 100%

Mies sai joululahjaksi ja on ollut tosi tyytyväinen! On hyvä, en kai sitä muuten olisi käyttänyt!" Hän ilmaisi asian!😃❤💚🧡💜💛🩵🩷